I'll learn how to fly

Åh titta vad som kom i posten idag! De åtta första säsongerna av grey's anatomy! Lär ju spendera mycket tid på dessa! Glad glad glad! :D

Kom även hem vid lite efter elva idag, vilket också var väldigt skönt. Vi hade en svenska skrivning och efter det fick vi åka hem. När jag kom hem var jag helt död, men nu ska jag ta och städa eller plugga. Hej!

Feb. 28, 2013

Blä

Mys

I was in the darkness, so darkness I became

Två utav fem dagar avklarade på veckan. Vet knappt hur jag har klarat av det, allvarligt. Det var ju inte direkt mjukstart nu efter lovet, utan massa nya saker att ta itu med. Hej och välkommen tillbaka till skolan..
Jag är helt död och orkeslös, känns som jag håller på att bli sjuk. Så jag ska duscha och krypa ner i sängen och mysa #ForeverAlone
Adjöken

i never gave you the things that you needed to have, never said the words that you needed to hear

nu är lovet slut. men det har vart ett väldigt bra lov! 
idag har jag bara slappat hela dagen, vart med hugo och spelat och sånt.
har inget mer att berätta typ, jag ska nu gå och duscha och sedan krypa ner i sängen och kolla på något bra :)
hoppas att ni har haft ett bra lov och en bra sista dag på lovet :)
 
så här ser vi nu när lovet är slut 

Bowlingbilder

no matter what we do, we fall

Igår var jag, Ida e, Nora, sickan och Ludvig och bowla, riktigt roligt!
Efter det åkte vi hem till sickan och bara snackade och hade trevligt. Jag kommer nu vara lite partypooper, men lovet är ju faktiskt snart slut, men jag känner att jag har haft jätteroligt och gjort massa saker! Känns lite bättre att komma tillbaka till skolan när man känner att man har haft ett väldigt bra lov!
Får se vad planerna för ikväll blir, antingen vara med lite folk eller vara vara hemma och slappa med familjen :)
Ha det bra!

Varför låter jag dig att skriva dessa saker, vi vet båda vart detta leder

 

det största misstaget jag gör är inte att släppa in personer, det är att jag släpper in fel personer

halloj! nej fy, det lät inte bra...
jag sitter i alla fall just nu med datorn i min säng och dricker juice. tror att jag skall kolla på några avsnitt av grey's anatomy (stor kärlek till det programmet ♥)
tidigare idag var jag på överby med min syster, mycket trevligt! jag köpte inte det jag tänkte att jag skulle men fick med mig ett par leggings och en bikini (äntligen hittade jag någon jag tyckte om!) 
vi var som vanligt helt knäppa och alla stirrade på oss, men det är trevligt, jag tycker att det är mysigt. haha, alla andra får väl säga vad de vill. min syster är min bättre hälft, vi är så jävla lika. 
imorgon bär de av på andra äventyr, om de nu blir av, men får väl se. fan, imorgon är det fredag, denna veckan har gått fort, men det har varit kul och härligt!
ska inte tråka ut er för mycket nu..
 
 

Åh jag fattar inte att det kommer tillbaka till mig nu som som idioten jag är

Igår när jag vaknade fick jag bara ett sådant sug på McDonalds mat, så jag och John åka upp och åt det, haha. Sedan åkte jag en snabbis hem till Nora, innan vi åkte till Ludvig för att gå hem till sickan (?)
Dock så skulle vi bra gå in en snabbis på Konsum, men det slutade med att vi stanna i ungefär 50 minuter utan att köpa något..
Sedan var det en, som vanligt, trevlig kväll. Idag ska jag nog inte göra någonting, jag orkar inte, så lat som jag är.

Här är en blid från söndags/måndags och en som beskriver hur jag känner idag :)

once you're broken there's no way back

hejsan allihopa!
igår kväll blev det en lite spontan tripp till sjuntorp runt nio, där stannade man till runt fem på morgonen, riktigt mysigt och trevligt faktiskt! vi pratade, gjorde en lista, spelade, gick på en promenad, kollade på the human centipede 2 (vilken var en oerhört äcklig film) och bara chillade haha. 
 
när jag kom hem pratade jag med mamma och nicklas som skulle åka iväg till jobbet för att sedan vid sex gå och lägga mig. kan säga att det var ganska skönt att sova, men jag gick upp först en stund vid elva, sedan så sov jag till ett då jag tänkte att det kanske var bra att gå upp. 
 
nu ska jag bara kolla på film och chilla. får väl se om jag åker till sjuntorp senare idag, men skulle inte tro det.
 
hoppas att ni har en underbar dag!
 

fuck you and fuck her too

and did you think of me when you made love to her?
was it the same as us or different, it must have been.
and all i tend to do is think of you.
and it's a shame that it ended this way,
with nothing else to say.
when bitterness is all i taste.
well i hope and i pray you will get what you gave.

she better hold him tight and give him all her love

okej, nu var det några dagar sedan jag bloggade så jag tänkte göra det nu.  denna veckan har gått hur segt som helst, men det var väl säkert för att det det var vecka innan lovet och jag kan knappt förklara hur skönt att det är lov nu. herregud. väldigt välbehövligt.
 
igår var jag i sjuntorp och hade en trevlig kväll med ida, nora och ludvig. vi pratade, åt fruktsallad (standard) och kollade på atlantis. det var så jädra länge sedan man kollade på den, fast jag sov lite kanske när vi kollade på den haha.
 
men nu ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på någon film. innan kollade jag på the perks of being a wallflower och jag tyckte att den var väligt bra!
hoppas att ni har en trevlig helg nu!
 

Oro och ångest

Fastän jag inte tycker om att de tagit bort den långa sovmorgonen som vi brukar ha på onsdagar, var det helt okej, för det var skönt att komma hem tidigare än vad man brukar. Annars ska jag inte göra något speciellt idag och får se vad planerna för imorgon blir. Antagligen bara hemma och chilla, men det är ju faktiskt någon som fyller år, haha. Men ja. Hoppas att ni har en bra dag!

You might not think so, but one day everything will be alright

Nu ska ny duschade jag lägga mig i min ny-bäddade säng och kolla på how i met your mother som ett avslut på en helt okej söndag :)

i am a bitch

det var en riktigt trevlig kväll igår, haha. fett weird, men trevlig!
jag vaknade upp vid nio och kunde inte somna om, så jag kollade på how i met your mother i en timme innan jag gick upp och åt frukost. sedan har jag bara tagit det lugnt, spelat kort med min lillebror för att skjuta upp på pluggandet en stund till.. men nu ska jag plugga. fy vad tråkigt att man måste plugga nästan varje helg..
 

Förstörda låtar, olyckliga minnen och slitet hår

Nu bär det av på en fiesta! Annars har jag typ bara slöat idag fastän jag behöver plugga.. Men söndagar är min pluggadag, haha. Snart ska jag gå till affären och möta mina amigas (ja, jag gillar att säga spanska ord)

Adios tontos!

hopp står skrivet på väggen men blickar stannar vid golvet

Idag var det en kort dag, vilket var skönt. När jag kom hem la jag mig bara i sängen och har legat hör sedan två och kollat på serier, jag orkar inte göra något så ja. Haha. Imorgon är det fredag och det är jätteskönt, jag behöver helg.

Till den som gjorde denna bilden: jag älskar dig

Stanna så länge du behövde, bara för att sedan falla för det.

Har typ inte gjort ett skit denna veckan, bara tagit det lugnt, njuter av tiden då vi typ inte har något att göra. På dessa dagar har inget kul hänt heller, så har inget att skriva om. Haha.

falla till marken, ligga där, bli trampad på och glömmas bort.

Städa städa städa

Snart är klockan tre och jag har redan städat klart! Jag kan göra precis vad jag vill nu, för jag har inget jag behöver göra och det känns så jävla gött! Har inte haft det såhär på väldigt länge! Ska bara ta det lugnt och sega heeeela dagen! Hoppas att er söndag är lika skön som min! (även fast man har lite ångest över att det är måndag och skola imorgon)

Sedan fick jag i julklapp av pappa 500 kr instängd i en typ pusselram som är omöjlig att öppna... Men där har jag i alla fall lite säkra pengar! Blir rätt frustrerad när jag försöker öppna den, vill bara kasta den i marken. Omöjlig!

kissekatt

jag ska alldeles strax gå och duscha innan jag far iväg på äventyr. sedan ville jag säga, som de allra flesta gör, att jag längtar så till sommaren! då man kan gå i shorts och linne eller klänning. vill bara stuva undan alla vinterkläder, mössor och vantar och ha sommar nu! sedan blir man lite mer motiverad att gå ut och ta kort på sommaren än på vintern då man fryser som attans!
 
 

livet är fult, du är fager

funderar nästan på om jag ska ligga i sängen hela dagen. nej, jag ska åka iväg och vara social med folk. annars har jag inte gjort mycket de senaste dagarna, igår var jag bara hemma. just nu är det inget plugg alls, allt blev gjort i fredags! nu inväntar man bara nästa våg med så mycket plugg så man drunknar. 
 
skolan.
 
RSS 2.0