varför gör jag alltid detta?

ja. det var en trevligt kväll igår, gick kanske inte helt enligt planerna (som vanligt) men det var, ja, trevligt. måste dock hålla käften stängd, haha, men man lär sig av sina misstag. idag ska jag nog kolla på grey's anatomy (skräll) och plugga lite, vilket behövs för att jag inte gjort provet i historian i frdags och sedan att gå ut och gå i det fina vädret skulle inte sitta fel. det är väldigt skönt att man är ledig imorgon med :)
 
har inte bloggat på länge, men som jag sagt så många gånger innan, bloggning är inte min grej.
haha, orkar bara inte göra det. hoppas att ni har haft det trevligt och har det tills jag bloggar igen, haha!
 
hur jag känner just nu:
 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Idag fyller laxen Elin Hallberg år, så ett stort grattis till henne! :D
Detta firade vi med sallad och tårta i skolan, vilket var mycket trevlig ! Ny hoppas jag att Elin har haft en mycket trevlig födelsedag trots att hon fick trasiga bestick till salladen, haha!
Hejdå!

i just need to shut the hell up sometimes

hade igår en mycket bättre kväll än vad jag hade väntat och idag ska jag nog inte göra så mycket. kanske ska göra matte saken som skulle vart klar för ett tag sedan...
 
så tråkigt att lovet snart är slut, jag orkar fan inte mer skola. blä blä blä. har inte så mycket mer att skriva.. kommer antagligen inte göra matten, utan bara sitta vid tumblr hela dagen, haha.
 

It was supposed to be a beautiful day.

Vaknar upp ensam. ensam.

Nu sitter jag i köket med Ingeborg och snackar, hon hatar mig, för hon vill något hon inte kan berätta, hon är en katt. Nej, jag pratar inte med min katt.
Jag sitter på fem stolar med en liten glimt solljus på mina ben och fötter och tänker, för det är väldigt viktig information. Men jag har inget bättre att skriva, jag hatar denna dagen lite mer än jag hatar alla dagar.

Hoppas att ni har gjort trevliga saker nu, då det inte är långt tid kvar, herrråååå!

RSS 2.0