lalalalalalala, trööööööööööttt

jag orkar just nu ingenting, jag ska bara lägga mig i sängen. hoppas att jag orkar ta mig igenom ännu en meningslös dag i skolan. låter dock inte troligt. 
 
hejdå!
 
 
 

snälla bara ta mig här ifrån. rym med mig, eller nåt

denna bilden. behöver inte säga något mer än det. 
 
bye!
 
 

Tillsammans är vi utanför

Avslutar denna, rätt så kassa, dagen med bästa Helge tröjan och en stor kopp nyponsoppa!
Godnatt!

do you feel like you don't reallt belong?

åh, hade det jättetrevligt hos sickan igår med trevliga människor! denna dagen verklar dock inte lika lockande.. att skriva en artikel om heliga birgitta som ska vara inne på onsdag som jag inte ens börjat med... (bra jobbat ida!)
annars är det väl inte så mycket mer saker. jag ska fan skärpa mig nu.
hejdå!
 
 

I hate everyone... and pants.

Här är någon bild från i torsdags(?) när det var lite fint väder, då jag tänkte att jag skulle ta min kamera, gå ut och ta lite bilder, men nej. Det gjorde jag inte, så dessa mobilbilder var de enda jag fick.
Adios, ha en bra lördag!

ett citat på engelska och djupa meningar om livet

just nu spelas veronica maggio- inga kläder    och fy vad jag tycker om den låten. jag bara, åh. nej, den låten tycker jag mycket om för tillfället, kan man säga. hos mig har även daniel adams-ray album "svart, vitt och allt däremellan" spelats ganska mycket. det är så himla underskattat! så ni får ta och lyssna på det. jag hoppas att ni har haft en bra torsdag och hoppas att ni får en bra fredag :)
 
"Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej"
 
 

du tror att det är du som är bäst men du ligger långt efter alla andra

ja. jag orkar inte.  imorgon så ska jag kanske upp till överby en sväng med elin och elin, men får väl se hur det blir med det. annars har jag inget ens värt att skriva om. haha, bara ta och kolla på dessa bildet istället.
 
 
 

länge leve sommaren, den som kom och gick igen

idag, som nästan precis alla andra dagar, hittar jag inget att blogga om. men det har vart en lite konstig dag. johanna och julia åkte på en spy-buss, en gubbe tog och rörde runt i elins hår och det låg en hartass (väldigt äcklig med typ senor son stack ut) vid mediahuset, haha.
 
nu bjuder jag på två gamla bilder för att visa hur fruktansvärt snygga kläder jag hade! (jag är den i blå klänning på första bilden och den i gröna kläder på andra bilden)
 
 

jag är en av de få som inte lämnar dig när färgen flagnar av fasaden

jag ska stolt säga att jag blev klar med engelskan runt halv tre och tre, vilket är jävligt snabbt om man har så svårt att plugga som jag! haha. annars har jag bara suttit vid datorn och kollat på kläder och lagat mat. det känns väldigt jobbigt att det är måndag imorgon, denna helgen har gått allt för snabbt!
 

nej men nu

haha, nu är det dags att plugga! (sista sekunden igen) well, jag har viktigare saker att tänka på också. tråkig ida, ännu tråkigare inlägg.

Från mobilen!

Tänkte att jag skulle ladda ner blogg.se appen så jag kunde blogga från mobilen!

Hej!

det allting handlar om, den nakna men ändå helt underbara sanningen

det handlar om att prata söner nätter, om att sätta på en film igen och igen för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar. om att vara vaken till 05:30 och låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet och låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten. det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar och läppar. om att skriva ett namn med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk.
 
om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. det handlar om att läka och kyssa bort svårigheten och skriva poesi över ärren. om att viska "du är vacker" tusen vånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen och att blåsa ögonfransar från varandras kinder. om händer genom hår och tungspetsar längst ryggraden.
 
timmeslånga telefonsamtal och önska sig närmre. att skratta tills det gör alldeles jätteont i magmusklerna och ligga på hårda parkettgolv fast det finns en säng precis intill. att de ge sig själv till någon utan att tveka en sekund och att andas genom varandras munnas. det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

my liver may be fucked but my word is honest, yeah my word true like the sky is blue

 
 
här sitter man då i sängen, försöker att skjuta upp pluggandet till sista sekunden, ja. jag ska faktiskt ta och skriva på engelska, eller ja börja, sedan bär det, även denna kvällen, av till sjuntorp för att umgås med härliga personer. mamma har även försökt att baka bröd, men det gick inte speciellt bra, haha.
du fyller mina dagar med hopp, du hjälper mig framåt när livet vill bakåt, utan att du ens vet om det.
 
 

sanningen vi kämpar för är inte lika vacker som de verkar.

 
 
well, hola! precis kommit hem (nästan) från att ha hämtat ut ett paket från affären med ida a. skönt vare med en kort dag. men vi behövde vänta i en timma och tjugo minuter på bussen, så jag och ida gick och köpte juice nyttiga som vi är haha. jag ska försöka att få pluggat till provet vi har imorgon, men jag skjuter hela tiden upp på det..

du kanske tror det, men det är ingen lögn

kan bara meddela att det var väldigt skönt med en sovmorgon till 12 idag och att jag slutar 11 imorgon. trevligt för mig. haha. ska verkligen försöka plugga mer naturkunskap så kan kan bli godkänd! nej bloggvärlden är inte min grej, men ja. nu SKA JAG PLUGGA!
 
 

fina rubriker och otrevliga stunder

igår spenderades kvällen med, som sagt, ida e och nora. vi hade det väldigt trevligt och mysigt. vi pratade massor och åt fruksallad. 
 
idag är dagens planer att åka bort till mormor och äta mat och vara med alla kusiner, för att sedan åka bort och mysa med frukt och grönt hos ida a :D
hoppas att er lördag kommer bli lika mysig och skön, adios!
 
 
 

jag är så jävla dålig på att blogga.

ja, som rubriken lyder, så är det.
 
 
just nu sitter jag i min säng men om en stund blir det att åka till sjuntorp och träffa lite folk. ida och nora antagligen, så det blir bra tjejsnacks tid haha ;)
 
men adios!
 

i'd like to fly

hello! idag har jag vart ganska kort i skolan, slutade vid ett så var hemma runt 14:00-14:15. imorgon har jag en lång sovmorgon också så jag kan ta en buss som går 11:05 och det känns redigt gött! sedan jag kom hem har jag mest bara slappat i sängen med datorn, riktigt skönt faktisk, haha.
 
 

sjuka drömmar, overkliga sanningar och den jobbiga verkligheten

nej, jag känner att jag vill skriva, men jag har inget att skriva om.. så jag tänkte att jag bara skriver´t något ändå, haha. det har vart en vanlig dag i skolan, inte något speciellt som jag kommer på. imorgon slutar vi vid ett och det känner jag att jag behöver.
 
schleten tjej idag och någon bild från innan jullovet bjuds det på idag ;)
 
 
 

den finaste systern man kan ha

ville bara ta denna tid och tacka min fina syster, hon är verkligen den bästa man kan ha!
vi har det sjukaste minnerna, humorn och beteendet. sedan har vi super mysiga stunder också! (lite mer seriösa, om man säger så)
på sommaren är vår tandemcykel den bästa ägodelen vi kan ha, han cyklar vi på i flera mil. haha.
tack i alla fall finaste syster ♥
 
 
 
 
 
(ungefär såhär glada är vi när vi ska cykla iväg på honom)
 
 
 

den dagen du inser det kommer jag redan vara långt borta

första dagen av skolan efter det, alltför korta jullovet, avklarat.

jag var både trött och sliten, men jag tog igenom den bra (eller inte..) nu väntas bara att duscha och sedan raka vägen till sängen!


tyckte att denna bilden beskriver hur jag känner mig just nu rätt bra..

eheeeeeeeeeeeeehehe

finner det otroligt underhållande när personer som du är glad att du inte pratar med längre inser att de "behöver" dig, eheeehehehehe

men jag är en rätt elak bitch egentligen så no suprise there.
RSS 2.0